0
PWScottIV

Ten Question Test

Recommended Posts

Someone sent this to me and I thought it might be interesting to see the results of skydivers...

This is a real test given by the Human Relations Dept. at many of the major corporations today. It helps them get better insight concerning their employees and prospective employees. It's only 10 Simple questions, so grab a pencil and paper to keep track of your letter answers to each question.


1. When do you feel your best?

a) in the morning
b) during the afternoon early evening
c) late at night



2. You usually walk...

a) fairly fast, with long steps
b) fairly fast, with little steps
c) less fast head up, looking the world in the face
d) less fast, head down
e) very slowly



3. When talking to people you. .

a) stand with your arms folded
b) have your hands clasped
c) have one or both your hands on your hips
d) touch or push the person to whom you are talking
e) play with your ear, touch your chin, or smooth your hair



4. When relaxing, you sit with. .

a) your knees bent with your legs neatly side by side
b) your legs crossed
c) your legs stretched out or straight
d) one leg curled under you



5. When something really amuses you, you react with...

a) big appreciated laugh
b) a laugh, but not a loud one
c) a quiet chuckle
d) a sheepish smile



6. When you go to a party or social gathering you ..

a) make a loud entrance so everyone notices you
b) make a quiet entrance, looking around for someone you know
c) make the quietest entrance, trying to stay unnoticed



7. You're working very hard, concentrating hard, and you're interrupted...


a) welcome the break
b) feel extremely irritated
c) vary between these two extremes



8. Which of the following colors do you like most?

a) Red or orange
b) black
c) yellow or light blue
d) green
e) dark blue or purple
f) white
g) brown or gray



9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep you are. .

a) stretched out on your back
b) stretched out face down on your stomach
c) on your side, slightly curled
d) with your head on one arm
e) with your head under the covers



10. You often dream that you are...

a) falling
b) fighting or struggling
c) searching for something or somebody
d) flying or floating
e) you usually have dreamless sleep
f) your dreams are always pleasant























POINTS:

1. (a) 2 (b) 4 (c) 6
2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6. (a) 6 (b) 4 (c) 2
7 . (a) 6 (b) 2 (c) 4
8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10. (a) 4 (b) 2 ( c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


Now add up the total number of points.


OVER 60 POINTS : Others see you as someone they should "handle with care." You're seen as vain, self-centered, and who is extremely dominant. Others may admire you, wishing they could be more like you, but don't always trust you, hesitating to become too deeply involved with you.

51 TO 60 POINTS : Others see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, who's quick to make decisions, though not always the right ones. They see you as bold and adventuresome, someone who will try anything once; someone who takes chances and enjoys an adventure. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate.

41 TO 50 POINTS: Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

31 TO 40 POINTS: Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken.

21 TO 30 POINTS: Your friends see you as painstaking and fussy. They see you as very cautious, extremely careful, a slow and steady plodder. It would really surprise them if you ever did something impulsively or on the spur of the moment, expecting you to examine everything carefully from every angle and then, usually decide against it. They think this reaction is caused partly by your careful nature.

UNDER 21 POINTS: People think you are shy, nervous, and indecisive, someone who needs looking after, who always wants someone else to make the decisions & who doesn't want to get involved with anyone or anything! They see you as a worrier who always sees problems that don't exist. Some peopl e think you' re boring. Only those who know you well know that you aren't.
Gravity Waits for No One.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote





a) in the morning 2

c) less fast head up, looking the world in the face 7

c) have one or both your hands on your hips 5

c) your legs stretched out or straight 2

a) big appreciated laugh 6

b) make a quiet entrance, looking around for someone you know 2

c) vary between these two extremes 5

d) green 2

b) stretched out face down on your stomach 2



31 TO 40 POINTS: Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a long time to get over if that trust is ever broken.

I'm not usually into the whole 3-way thing, but you got me a little excited with that. - Skymama
BTR #1 / OTB^5 Official #2 / Hellfish #408 / VSCR #108/Tortuga/Orfun

Share this post


Link to post
Share on other sites
I find it interesting that I'm in the same range as Turtlespeed, NWFlyer and Sunshine. What do you suppose THAT means?! Just judging by posts, I could see being in the same bracket as NWFlyer, but turtle and Sunshine should be off the charts somewhere . . . shouldn't they???
TPM Sister #102

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

but turtle and Sunshine should be off the charts somewhere . . . shouldn't they???



I'm shy. :)

Adding my responses:
1) A
2) A
3) C
4) C
5) A
6) B
7) C
8) C
9) D
10) E

Umm, when going back to write down my answers and pay attention to adding the points properly, turns out i'm really a 42. Hehe, silly silly me and my blonde moments. :D

___________________________________________
meow

I get a Mike hug! I get a Mike hug!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

0