Forums: Dropzone.com: Error and Bug Reports:
Photos

 


ChrisD  (No License)

Feb 15, 2014, 10:06 AM
Post #1 of 6 (461 views)
Shortcut
Photos Quote | Reply

It's most likely me, but this error message:

Category 'Detailed/Miscellaneous/1970 ' does not exist.

I was trying to correct / fix a duplicate posting, what did I do wrong? In the my photos section.

Thanx

C


BIGUN  (D 23385)

Feb 15, 2014, 10:43 AM
Post #2 of 6 (431 views)
Shortcut
Re: [ChrisD] Photos [In reply to] Quote | Reply

For the admins:

http://www.dropzone.com/...s/1970_?_121369.html


Premier Meso
Administrator
Feb 16, 2014, 10:21 PM
Post #3 of 6 (379 views)
Shortcut
Re: [ChrisD] Photos [In reply to] Quote | Reply

This is a problem that is caused by special characters being used in the title, since our CMS uses the ? character in its URL strings at times, having it in the URL where it shouldn't be causes it to break.

I've removed it from the title and while in the process, deleted the duplicate image.


ChrisD  (No License)

Feb 17, 2014, 7:47 AM
Post #4 of 6 (351 views)
Shortcut
Re: [Meso] Photos [In reply to] Quote | Reply

I'm not sure what you said, BUT Thanks!
C


ianyapxw

Feb 17, 2014, 9:40 PM
Post #5 of 6 (321 views)
Shortcut
Re: [ChrisD] Photos [In reply to] Quote | Reply

to TRY to explain it in layman terms, you seemed to have used a character (eg punctuation) in the title that the computer confused as a command. A human won't mistake a '?' for a command but a computer isn't that smart.


ChrisD  (No License)

Feb 18, 2014, 3:55 PM
Post #6 of 6 (273 views)
Shortcut
Re: [ianyapxw] Photos [In reply to] Quote | Reply

Thanks. Smile I'll be on the lookout for that in the future.
C



Forums : Dropzone.com : Error and Bug Reports

 


Search for (options)