Forums: Dropzone.com: Error and Bug Reports:
Bug in classified

 

First page Previous page 1 2 Next page Last page  View All

Roel  (D 63520)

Dec 1, 2012, 4:06 AM
Post #26 of 50 (1662 views)
Shortcut
Classiefied renewal email [In reply to] Quote | Reply

I just received this email 2 days ago. It takes me to a scuba diving site. Not logging on for the moment.

---

Hi ,

This is a notification to let you know that your Rockclimbing.com Classified Ad:
Diablo 99
Will expire on: 2012-12-09

If you would like the ad to remain posted you will need to renew it before the expiry date. To renew your ad click on the link below, select the ad you wish To renew and click on the "Renew Ad" button.

http://www.divetime.com/cgi-bin/classifieds/modify.cgi

Kind regards
Classifieds Editor

http://www.divetime.com/classifieds/
-----
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2012.0.2221 / Virus Database: 2634/5426 - Release Date: 11/29/12


Premier likestojump  (D License)

Dec 3, 2012, 3:59 PM
Post #27 of 50 (1644 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

The emails I am getting for the Ad Renewal Notification have three canned typos:

a) the first line refers to Rockclimbing.com Classified Ad:
b) the URL for renewal shows
http://www.divetime.com/cgi-bin/classifieds/modify.cgi
c) the bottom most URL is http://www.divetime.com/classifieds/


Premier Meso
Administrator
Dec 3, 2012, 11:05 PM
Post #28 of 50 (1636 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Are you still getting these wrong e-mail templates? (In the past 16 hours). I was aware that the problem existed over the weekend, but I worked on them yesterday morning and they should have been fixed then.


Premier likestojump  (D License)

Dec 3, 2012, 11:48 PM
Post #29 of 50 (1633 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

No notifications in the last 2 days.

However, I just tried posting an ad, and got the following error :

A fatal error has occured:

GT::Plugins (6375): Error running plugin 'POST' hook 'Plugins::Thumb_Images::Admin_DoThumb': Can't locate Image/Size.pm in @INC (@INC contains: /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /lib /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /var/home/dropzone/lib /var/home/dropzone/lucene/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gmail/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/adcycle /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/videos/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/remember/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/incidents/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/fatalities/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/dropzone/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/safety/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/stolen/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/events/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/calendar/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/weather/hamlib /var/home/dropzone/rt/lib /usr/lib64/perl5/site_perl/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/site_perl/5.10.1 /usr/lib64/perl5/site_perl /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.10.1 /usr/lib64/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/5.10.1 . /usr /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib) at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin/Plugins/Thumb_Images.pm line 40.
BEGIN failed--compilation aborted at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin/Plugins/Thumb_Images.pm line 40.
Compilation failed in require at GT::Plugins::_load_hook line 290.
at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin/Links/Table/Links.pm line 88.

Please enable debugging in setup for more details.
OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Dec 4, 2012, 1:06 AM
Post #30 of 50 (1631 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks for posting, this is due to our server upgrade which was done earlier on today. Will work at getting this sorted.


Premier Meso
Administrator
Dec 4, 2012, 1:22 AM
Post #31 of 50 (1629 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

We've resolved the issue.


Premier likestojump  (D License)

Dec 4, 2012, 10:48 PM
Post #32 of 50 (1614 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This is more of an aesthetic thing than a bug :

when we submit pics, our limit is 300KB per each pic.
yet when we click on the thumbs from within the ad, the picture is downsized to a 300px X dim. It looks quite small, and seems wasteful. Can we up the pic size to say 640*x ?


Premier Meso
Administrator
Dec 5, 2012, 1:17 AM
Post #33 of 50 (1612 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I've changed it so that the image displayed when you click on the image is larger than before.


Fast  (D 28237)

Jan 3, 2013, 8:38 AM
Post #34 of 50 (1565 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Both of my current Ads are showing "Click here for website with more information" but I am not a premier member and can't post a website link. This is causing people to be confused.

It's a bit frustrating for me as it makes me look unprofessional (in terms of ability to create an ad). I also can't seem to find any buttons for renewing my Ads anymore?


Premier Meso
Administrator
Jan 7, 2013, 12:29 AM
Post #35 of 50 (1543 views)
Shortcut
Re: [Fast] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Can you please post a link to one of your ads that are doing this here so that I can take a look into it.


bfpfun

Jan 15, 2013, 10:57 AM
Post #36 of 50 (1509 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I have been trying for several days to post an ad in the Reserve Canopies listings and always get the error message below. I have posted an ad in Containers with no problem. Help please. Thanks.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Jan 15, 2013, 10:19 PM
Post #37 of 50 (1502 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

We're still working at getting this issue sorted, and the more information users who experience the issue provide us with, the quicker we can sort it out, since whenever we test with our own ads we don't encounter the error.

If you could please attach to this thread (or email us at support@dropzone.com) a screen of the submission form once it's filled out, so we can see all the data that you've entered in to the ad before it's submitted. And if you are trying to submit a photo to the ad, can you please include that photo as well, so we can rule out file type conflicts.


Fast  (D 28237)

Jan 17, 2013, 8:16 AM
Post #38 of 50 (1490 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

http://www.dropzone.com/...ed%2F136631.html;d=1


bfpfun

Jan 17, 2013, 8:34 AM
Post #39 of 50 (1486 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Is this what you need? See attachment. I have tried posting the ad with and without a photo. It is the same photo I used successfully in my other ad.
Attachments: Dropzone.com Post an Ad.htm (120 KB)


Premier Meso
Administrator
Jan 17, 2013, 10:33 PM
Post #40 of 50 (1467 views)
Shortcut
Re: [Fast] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This is very unusual, that information is displayed by a check which looks whether you're a paid user, and if you are - it displays the text. The check is simple and just looked for the "paid_status" field.

Problem being that while it sees everyone else correctly and issues the ad layout accordingly, for some reason it sees you as a paid member, even though you're not.

I did some testing with a simple yes/no query with the same result. I will look into why it could possibly be doing this.


Premier Meso
Administrator
Jan 17, 2013, 10:54 PM
Post #41 of 50 (1465 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
Is this what you need? See attachment. I have tried posting the ad with and without a photo. It is the same photo I used successfully in my other ad.

That works fine, thanks. Can I ask whether you also left out the reserve information? Manufacturer, type, jumps etc? When you submitted yours?

Because that area is blank on the page you gave, and when I copy/pasted everything from your ad into a new ad, it submitted perfectly.

Which leads me to believe that if you're getting an error and you filled out the information about the reserve there... The error must lie in that information.

If this is the case, can you please write down the values that you used in the reserve area.

Otherwise I see no reason why it shouldn't submit when you use the information listed there, as it seemed to go through fine.

Cheers


bfpfun

Jan 18, 2013, 8:18 AM
Post #42 of 50 (1457 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

No, I included the reserve info about manufacturer, type, etc. I'm sorry I didn't notice that it "disappeared" from the attachment when I saved it. The info I included was as follows: Performance Designs, PD Reserve 176, 0 jumps, DOM 03/96, Serial # 11283.

Update: I just tried posting the ad again and this time it worked. Not sure if it was something you did but either way it seems fixed. Thanks.

Further update: Sorry but apparently the fact that it worked was a fluke. The ad is posted but I then realized I mistakenly entered 400 jumps when I intended to enter 0. When I tried to modify the ad I got the same error message as before.


(This post was edited by bfpfun on Jan 18, 2013, 8:36 AM)


Premier Meso
Administrator
Jan 20, 2013, 11:04 PM
Post #43 of 50 (1429 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

There is a noted bug (If you hover your mouse over the 'i' sign next to the jumps field when submitting an ad, it will ask that if the number of jumps is 0, that you leave it blank.

While we are currently in talks with the tech team about getting it resolved, currently when one enters the number 0 into the jumps field, it causes an error due to being unable to write the value into the database.


(This post was edited by Meso on Jan 20, 2013, 11:06 PM)


bfpfun

Jan 21, 2013, 9:45 AM
Post #44 of 50 (1415 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks! But...

I went to modify my ad in Reserve Containers to change the jump count from 400 to zero by leaving the field blank as you said. Now when I click on the 'modify ad' the same 'Modify an Ad' page loads with a red message in a yellow box at the top that says: "Reserve DOM Year can not contain the value '1996 1996'".

In addition when the new page loads with the error message the jump count box shows 400 again.


Premier Meso
Administrator
Jan 22, 2013, 2:05 AM
Post #45 of 50 (1397 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I'll look into this new problem - the new alerts that you are receiving at the top are what we put in place now and should prevent future errors related to the values and where they are entered.

But it seems that when fixing the main issue, a small bug popped up with regards to reserve's DOM dates. So we`re looking into that.

I have changed your ad in the back end for you to reflect the changes you want, as a temporary solution til we fix this DOM error.


(This post was edited by Meso on Jan 22, 2013, 10:18 PM)


bfpfun

Jan 22, 2013, 9:25 AM
Post #46 of 50 (1389 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Excellent. Thanks for the help.


Premier Meso
Administrator
Jan 23, 2013, 2:24 AM
Post #47 of 50 (1378 views)
Shortcut
Re: Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

We have been working hard on all these bugs after the new classifieds transition, and right now we think we've got all of them.

If you see anything amiss, please let us know.


cooperf1

Jul 21, 2013, 3:28 PM
Post #48 of 50 (880 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

when i try to post a reserve ad i get this:

Reserve DOM Year can not contain the value ' 2011'
Reserve Size can not contain the value ' 126'
Reserve DOM Month can not contain the value ' 1'
Reserve Jumps can not contain the value ' 0'


Premier Meso
Administrator
Jul 21, 2013, 11:17 PM
Post #49 of 50 (858 views)
Shortcut
Re: [cooperf1] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks, we'll take a look at this.


Premier Meso
Administrator
Jul 22, 2013, 7:59 AM
Post #50 of 50 (847 views)
Shortcut
Re: [cooperf1] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This should be fixed now.


First page Previous page 1 2 Next page Last page  View All

Forums : Dropzone.com : Error and Bug Reports

 


Search for (options)