Forums: Dropzone.com: Error and Bug Reports:
User Avatars not always showing

 


Premier PhreeZone  (D License)
Moderator
Mar 12, 2008, 7:59 PM
Post #1 of 10 (1225 views)
Shortcut
User Avatars not always showing Quote | Reply

I've been seeing this appear in the last 24 hours where it seems like on first view of a thread users will show in the forums without a photo under their name but on later views the avatar is there. I've cleared my cache and the usual troubleshooting and its still occuring. It only occurs on new threads, if I refresh the thread the avatars appear.


McBeth

Mar 12, 2008, 9:32 PM
Post #2 of 10 (1219 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

I have been experiencing the same behavior.


Premier slotperfect  (D 13014)
Moderator
Mar 13, 2008, 2:27 AM
Post #3 of 10 (1211 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

It's happening right now in this thread.


jceman  (D 19212)

Mar 13, 2008, 6:45 AM
Post #4 of 10 (1197 views)
Shortcut
Re: [slotperfect] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

In reply to:
It's happening right now in this thread.

Same here -- using XP Home w/SP2 and IE7.


BillyVance  (D 18895)

Mar 13, 2008, 9:23 AM
Post #5 of 10 (1179 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

I've noticed this too, mostly in the "Caption the Avatar Above you part 2" thread.

I thought it was just that thread because it's gotten pretty big, but you guys say it's happening forum-wide... I dunno what the problem is.


PLFXpert  (C License)

Mar 13, 2008, 5:21 PM
Post #6 of 10 (1157 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

I figured it had something to do with the server upgrades.


Premier slotperfect  (D 13014)
Moderator
Mar 13, 2008, 6:04 PM
Post #7 of 10 (1144 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

Again.


PLFXpert  (C License)

Mar 14, 2008, 5:06 AM
Post #8 of 10 (1117 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

For me it occurs in every thread, not just new. And refreshing doesn't always bring them back.


Premier test

Mar 15, 2008, 4:55 AM
Post #9 of 10 (1057 views)
Shortcut
Re: [PhreeZone] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

Heya all,

We're streamlining the process by which avatars are being uploaded and added to profiles. I'm not sure why this is happening but obviously something in the new code is causing this. I'll take a look into it.


Premier sangiro
Head Honcho
Mar 15, 2008, 4:57 AM
Post #10 of 10 (1054 views)
Shortcut
Re: [test] User Avatars not always showing [In reply to] Quote | Reply

In reply to:
Heya all,

We're streamlining the process by which avatars are being uploaded and added to profiles. I'm not sure why this is happening but obviously something in the new code is causing this. I'll take a look into it.

Oops... that would be my alter-ego posting. Wink

I can see the issue as well.



Forums : Dropzone.com : Error and Bug Reports

 


Search for (options)