Forums: Dropzone.com: Error and Bug Reports:
Bug in classified

 


DiverMike  (C 40024)

Nov 27, 2012, 5:30 AM
Post #1 of 50 (5800 views)
Shortcut
Bug in classified Quote | Reply

 fatal error has occured:

GT::SQL (16658): Unable to load subclass: 'Links::Table::ClickTrack': "%STASH" is not exported by the Links module
Can't continue after import errors at /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin/Links/Table/ClickTrack.pm line 21
BEGIN failed--compilation aborted at /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin/Links/Table/ClickTrack.pm line 21.
Compilation failed in require at /var/home/dropzone/lib/GT/SQL/Base.pm line 587.
, Can't locate Links/Table.pm in @INC (@INC contains: /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /lib /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /var/home/dropzone/lib /var/home/dropzone/lucene/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gmail/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/adcycle /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/videos/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/remember/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/incidents/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/fatalities/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/dropzone/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/safety/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/stolen/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/events/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/calendar/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/weather/hamlib /var/home/dropzone/rt/lib /usr/lib/perl5/5.8.4/x86_64-linux /usr/lib/perl5/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4/x86_64-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.4/x86_64-linux /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.4 /usr/lib/perl5/vendor_perl . /usr/ /usr/lib/perl /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib) at /var/home/dropzone/lib/GT/SQL/Base.pm line 587.
at (eval 890) line 3.
Please enable debugging in setup for more details.

OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Nov 27, 2012, 6:22 AM
Post #2 of 50 (5685 views)
Shortcut
Re: [DiverMike] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

Thanks, we have just turned over to the new templates on the classifieds and will be spending the next couple of days ironing out the bugs... This being one of them.

If you guys come across any other bugs with the new template please post em here.


michael

Nov 27, 2012, 6:42 AM
Post #3 of 50 (5676 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

More funky results. On the 'Classifieds' page, Select 'Classifieds' from the Search drop down box. Enter a search term a click 'Go' :

Error! Must enter search engine

Same result in IE8 and Chrome 21.0.

Michael


DiverMike  (C 40024)

Nov 27, 2012, 9:02 AM
Post #4 of 50 (5647 views)
Shortcut
Re: [michael] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Another Bug in the Gear section when navigating Aerodyne, Then Triathlon:
A fatal error has occured:

GT::SQL (3307): Unable to load subclass: 'Links::Table::ClickTrack': at (eval 2261) line 3.
Please enable debugging in setup for more details.

OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


hottamaly  (D 15263)

Nov 27, 2012, 3:08 PM
Post #5 of 50 (5625 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I went to post an ad for "head gear" and it takes me to a drop down list for "AAD's".


Maksimsf  (B 37743)

Nov 27, 2012, 8:10 PM
Post #6 of 50 (5609 views)
Shortcut
Re: [hottamaly] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

In reply to:
I went to post an ad for "head gear" and it takes me to a drop down list for "AAD's".

Same thing, but was trying to post in "Reserve" section.

Also when I hit post an add - i get this:

OK
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


(This post was edited by Maksimsf on Nov 27, 2012, 8:10 PM)


Premier Meso
Administrator
Nov 27, 2012, 11:21 PM
Post #7 of 50 (5590 views)
Shortcut
Re: Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

We're working hard at getting all these bugs sorted out as soon as possible, I've managed to fix the search feature, so that should now work.


While we are working at fixing the main error when clicking on a link and getting an error... In the mean time, if you experience this problem, refreshing the page with the error should take you to the ad.


Premier likestojump  (D License)

Nov 28, 2012, 7:23 AM
Post #8 of 50 (5572 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

When editing an ad that's posted in the Containers section the listbox for Manufacturer is correct, but he listbox for the Type is populated by the items meant for the Reserve section.


Premier likestojump  (D License)

Nov 28, 2012, 7:33 AM
Post #9 of 50 (5570 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

#1
When posting an ad the Country listbox is mandatory, but the default state is blank. Seems like auto-populating is should be a no brainer, as the DB is queried on form load due to having the name and email being pre-populated. The dropdown is also unintuitively placed :(

leaving it blank results in the error that Maksimf showed. basejumper.com classifieds have an identical problem.

#2
The Premier Member Ads featured section is no longer updating with the new ads since the time of the template change.


Premier likestojump  (D License)

Nov 28, 2012, 7:50 AM
Post #10 of 50 (5569 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

When trying to Delete an ad (by going to Delete Ads link below the menu bar)

#1 - the title is "Delete Link" (should be Delete Ad)
#2 - not all ads are displayed. I had 44 ads running at the time of clicking, but only the first 14 were shown (sorted alphabetically), with no option to go to the next page.


sundevil777  (D License)

Nov 28, 2012, 12:23 PM
Post #11 of 50 (5557 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Many ads do not show the description of the item at all when you click on it - go to the "detail" of the ad.


Premier likestojump  (D License)

Nov 28, 2012, 1:33 PM
Post #12 of 50 (5548 views)
Shortcut
Re: [sundevil777] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

In reply to:
Many ads do not show the description of the item at all when you click on it - go to the "detail" of the ad.

what he means is that there's a preview of the detailed description, but when you click on the actual ad, the contents of the description are blank.


sundevil777  (D License)

Nov 28, 2012, 7:11 PM
Post #13 of 50 (5522 views)
Shortcut
Re: [DiverMike] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

The denomination (dollars/pounds/whatever) of the price shows up, but not the actual price until you click on the actual ad.


Premier Meso
Administrator
Nov 28, 2012, 9:35 PM
Post #14 of 50 (5511 views)
Shortcut
Re: [sundevil777] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks for the input guys...

I will be tackling these issues and trying to get them as many as possible resolved today. Some are easy fixes, others will require a bit more work, but we will get the ads up to proper standards again soon.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 4:42 AM
Post #15 of 50 (5491 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
#1 - the title is "Delete Link" (should be Delete Ad) - Fixed
#2 - not all ads are displayed. I had 44 ads running at the time of clicking, but only the first 14 were shown (sorted alphabetically), with no option to go to the next page.

With regards to the second one, I've tried changing the way it grabs the links, if you can see and let me know if you are still not seeing ads that should be shown, I can see if it's helped at all.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 4:44 AM
Post #16 of 50 (5490 views)
Shortcut
Re: [sundevil777] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
The denomination (dollars/pounds/whatever) of the price shows up, but not the actual price until you click on the actual ad.

This problem as far as I know currently only exists on the 'featured links' listing on the main classifieds page, which is something we are busy working on.

But in the main category listings, items with prices should be shown, and appear to be.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 4:44 AM
Post #17 of 50 (5489 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
Quote:
Many ads do not show the description of the item at all when you click on it - go to the "detail" of the ad.

what he means is that there's a preview of the detailed description, but when you click on the actual ad, the contents of the description are blank.

This was a problem where ads without images weren't displaying properly, this issue should now be fixed.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 6:01 AM
Post #18 of 50 (5486 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
When editing an ad that's posted in the Containers section the listbox for Manufacturer is correct, but he listbox for the Type is populated by the items meant for the Reserve section.

This error should now be fixed.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 6:43 AM
Post #19 of 50 (5483 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
#1
When posting an ad the Country listbox is mandatory, but the default state is blank. Seems like auto-populating is should be a no brainer, as the DB is queried on form load due to having the name and email being pre-populated. The dropdown is also unintuitively placed :(

leaving it blank results in the error that Maksimf showed. basejumper.com classifieds have an identical problem.

#2
The Premier Member Ads featured section is no longer updating with the new ads since the time of the template change.


Since #2 was the most important of the issue it took priority and should now be working. Ads that were submitted in the past 24 or so hours by premium members will not show up as such until I manually go through them and switch them to the correct link, if in 12 hours you still don't see any of your paid links displayed as they should... Send me a PM with the URL (anyone who is affected) and I'll switch them for you so long.


(This post was edited by Meso on Nov 29, 2012, 6:49 AM)


blueblur  (A 64923)

Nov 29, 2012, 9:04 AM
Post #20 of 50 (5465 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

New Ads listings have gone from showing a preview and image thumbnail (cumbersome) to the title and date only, but all listing in a single paragraph with no break in between lines/items.


Premier Meso
Administrator
Nov 29, 2012, 10:33 AM
Post #21 of 50 (5458 views)
Shortcut
Re: [blueblur] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

That was just me trying to test some stuff... I will look into it a bit more when I'm back at the office tomorrow, for now I've just gone ahead and fixed the fact that the price was missing on the preview of the new ads listings.


monkycndo  (D License)

Nov 30, 2012, 4:44 AM
Post #22 of 50 (5427 views)
Shortcut
Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Tried to post an ad and got this error message.

OK
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Nov 30, 2012, 5:05 AM
Post #23 of 50 (5426 views)
Shortcut
Re: [monkycndo] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

If you got that message the likelihood that you posted an ad without select a mandatory field is strong.

My assumption is that the country field was left without being changed, which would spit back that error. Going to work at getting it to just not be able to submit instead, which should prevent the sight of an error message when nothing is entered.


monkycndo  (D License)

Nov 30, 2012, 5:32 AM
Post #24 of 50 (5423 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Yep, missed country. Thanks.

Agreed, error message should be something to affect of check required fields versus what shows currently.

Also, the change back to the basic list of new ads is much easier to scan through.Smile


monkycndo  (D License)

Nov 30, 2012, 10:34 AM
Post #25 of 50 (5413 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

When looking at the new ads section, the photo of the item does not pop up when you hover over the camera icon. They do appear when you go into the individual sections. Currently, you can see the attached photo in a small window when you hover over the camera icon. But if you click on the camera icon, it opens the item description instead of opening a larger window to view the photo.


Roel  (D 63520)

Dec 1, 2012, 4:06 AM
Post #26 of 50 (1973 views)
Shortcut
Classiefied renewal email [In reply to] Quote | Reply

I just received this email 2 days ago. It takes me to a scuba diving site. Not logging on for the moment.

---

Hi ,

This is a notification to let you know that your Rockclimbing.com Classified Ad:
Diablo 99
Will expire on: 2012-12-09

If you would like the ad to remain posted you will need to renew it before the expiry date. To renew your ad click on the link below, select the ad you wish To renew and click on the "Renew Ad" button.

http://www.divetime.com/cgi-bin/classifieds/modify.cgi

Kind regards
Classifieds Editor

http://www.divetime.com/classifieds/
-----
No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2012.0.2221 / Virus Database: 2634/5426 - Release Date: 11/29/12


Premier likestojump  (D License)

Dec 3, 2012, 3:59 PM
Post #27 of 50 (1955 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

The emails I am getting for the Ad Renewal Notification have three canned typos:

a) the first line refers to Rockclimbing.com Classified Ad:
b) the URL for renewal shows
http://www.divetime.com/cgi-bin/classifieds/modify.cgi
c) the bottom most URL is http://www.divetime.com/classifieds/


Premier Meso
Administrator
Dec 3, 2012, 11:05 PM
Post #28 of 50 (1947 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Are you still getting these wrong e-mail templates? (In the past 16 hours). I was aware that the problem existed over the weekend, but I worked on them yesterday morning and they should have been fixed then.


Premier likestojump  (D License)

Dec 3, 2012, 11:48 PM
Post #29 of 50 (1944 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

No notifications in the last 2 days.

However, I just tried posting an ad, and got the following error :

A fatal error has occured:

GT::Plugins (6375): Error running plugin 'POST' hook 'Plugins::Thumb_Images::Admin_DoThumb': Can't locate Image/Size.pm in @INC (@INC contains: /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /lib /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin /var/home/dropzone/lib /var/home/dropzone/lucene/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gmail/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/adcycle /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/videos/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/remember/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/incidents/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/fatalities/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/dropzone/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/safety/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/stolen/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/classifieds/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/events/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/calendar/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum/admin /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/forum /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/weather/hamlib /var/home/dropzone/rt/lib /usr/lib64/perl5/site_perl/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/site_perl/5.10.1 /usr/lib64/perl5/site_perl /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/vendor_perl/5.10.1 /usr/lib64/perl5/vendor_perl /usr/lib64/perl5/5.10.1/x86_64-linux /usr/lib64/perl5/5.10.1 . /usr /home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/community/private/lib) at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin/Plugins/Thumb_Images.pm line 40.
BEGIN failed--compilation aborted at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/gear/admin/Plugins/Thumb_Images.pm line 40.
Compilation failed in require at GT::Plugins::_load_hook line 290.
at /var/home/dropzone/dropzone.com/cgi-bin/photos/admin/Links/Table/Links.pm line 88.

Please enable debugging in setup for more details.
OK

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Dec 4, 2012, 1:06 AM
Post #30 of 50 (1942 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks for posting, this is due to our server upgrade which was done earlier on today. Will work at getting this sorted.


Premier Meso
Administrator
Dec 4, 2012, 1:22 AM
Post #31 of 50 (1940 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

We've resolved the issue.


Premier likestojump  (D License)

Dec 4, 2012, 10:48 PM
Post #32 of 50 (1925 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This is more of an aesthetic thing than a bug :

when we submit pics, our limit is 300KB per each pic.
yet when we click on the thumbs from within the ad, the picture is downsized to a 300px X dim. It looks quite small, and seems wasteful. Can we up the pic size to say 640*x ?


Premier Meso
Administrator
Dec 5, 2012, 1:17 AM
Post #33 of 50 (1923 views)
Shortcut
Re: [likestojump] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I've changed it so that the image displayed when you click on the image is larger than before.


Fast  (D 28237)

Jan 3, 2013, 8:38 AM
Post #34 of 50 (1876 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Both of my current Ads are showing "Click here for website with more information" but I am not a premier member and can't post a website link. This is causing people to be confused.

It's a bit frustrating for me as it makes me look unprofessional (in terms of ability to create an ad). I also can't seem to find any buttons for renewing my Ads anymore?


Premier Meso
Administrator
Jan 7, 2013, 12:29 AM
Post #35 of 50 (1854 views)
Shortcut
Re: [Fast] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Can you please post a link to one of your ads that are doing this here so that I can take a look into it.


bfpfun

Jan 15, 2013, 10:57 AM
Post #36 of 50 (1820 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I have been trying for several days to post an ad in the Reserve Canopies listings and always get the error message below. I have posted an ad in Containers with no problem. Help please. Thanks.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dropzone.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Premier Meso
Administrator
Jan 15, 2013, 10:19 PM
Post #37 of 50 (1813 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

We're still working at getting this issue sorted, and the more information users who experience the issue provide us with, the quicker we can sort it out, since whenever we test with our own ads we don't encounter the error.

If you could please attach to this thread (or email us at support@dropzone.com) a screen of the submission form once it's filled out, so we can see all the data that you've entered in to the ad before it's submitted. And if you are trying to submit a photo to the ad, can you please include that photo as well, so we can rule out file type conflicts.


Fast  (D 28237)

Jan 17, 2013, 8:16 AM
Post #38 of 50 (1801 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

http://www.dropzone.com/...ed%2F136631.html;d=1


bfpfun

Jan 17, 2013, 8:34 AM
Post #39 of 50 (1797 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Is this what you need? See attachment. I have tried posting the ad with and without a photo. It is the same photo I used successfully in my other ad.
Attachments: Dropzone.com Post an Ad.htm (120 KB)


Premier Meso
Administrator
Jan 17, 2013, 10:33 PM
Post #40 of 50 (1778 views)
Shortcut
Re: [Fast] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This is very unusual, that information is displayed by a check which looks whether you're a paid user, and if you are - it displays the text. The check is simple and just looked for the "paid_status" field.

Problem being that while it sees everyone else correctly and issues the ad layout accordingly, for some reason it sees you as a paid member, even though you're not.

I did some testing with a simple yes/no query with the same result. I will look into why it could possibly be doing this.


Premier Meso
Administrator
Jan 17, 2013, 10:54 PM
Post #41 of 50 (1776 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Quote:
Is this what you need? See attachment. I have tried posting the ad with and without a photo. It is the same photo I used successfully in my other ad.

That works fine, thanks. Can I ask whether you also left out the reserve information? Manufacturer, type, jumps etc? When you submitted yours?

Because that area is blank on the page you gave, and when I copy/pasted everything from your ad into a new ad, it submitted perfectly.

Which leads me to believe that if you're getting an error and you filled out the information about the reserve there... The error must lie in that information.

If this is the case, can you please write down the values that you used in the reserve area.

Otherwise I see no reason why it shouldn't submit when you use the information listed there, as it seemed to go through fine.

Cheers


bfpfun

Jan 18, 2013, 8:18 AM
Post #42 of 50 (1768 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

No, I included the reserve info about manufacturer, type, etc. I'm sorry I didn't notice that it "disappeared" from the attachment when I saved it. The info I included was as follows: Performance Designs, PD Reserve 176, 0 jumps, DOM 03/96, Serial # 11283.

Update: I just tried posting the ad again and this time it worked. Not sure if it was something you did but either way it seems fixed. Thanks.

Further update: Sorry but apparently the fact that it worked was a fluke. The ad is posted but I then realized I mistakenly entered 400 jumps when I intended to enter 0. When I tried to modify the ad I got the same error message as before.


(This post was edited by bfpfun on Jan 18, 2013, 8:36 AM)


Premier Meso
Administrator
Jan 20, 2013, 11:04 PM
Post #43 of 50 (1740 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Hi,

There is a noted bug (If you hover your mouse over the 'i' sign next to the jumps field when submitting an ad, it will ask that if the number of jumps is 0, that you leave it blank.

While we are currently in talks with the tech team about getting it resolved, currently when one enters the number 0 into the jumps field, it causes an error due to being unable to write the value into the database.


(This post was edited by Meso on Jan 20, 2013, 11:06 PM)


bfpfun

Jan 21, 2013, 9:45 AM
Post #44 of 50 (1726 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks! But...

I went to modify my ad in Reserve Containers to change the jump count from 400 to zero by leaving the field blank as you said. Now when I click on the 'modify ad' the same 'Modify an Ad' page loads with a red message in a yellow box at the top that says: "Reserve DOM Year can not contain the value '1996 1996'".

In addition when the new page loads with the error message the jump count box shows 400 again.


Premier Meso
Administrator
Jan 22, 2013, 2:05 AM
Post #45 of 50 (1708 views)
Shortcut
Re: [bfpfun] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

I'll look into this new problem - the new alerts that you are receiving at the top are what we put in place now and should prevent future errors related to the values and where they are entered.

But it seems that when fixing the main issue, a small bug popped up with regards to reserve's DOM dates. So we`re looking into that.

I have changed your ad in the back end for you to reflect the changes you want, as a temporary solution til we fix this DOM error.


(This post was edited by Meso on Jan 22, 2013, 10:18 PM)


bfpfun

Jan 22, 2013, 9:25 AM
Post #46 of 50 (1700 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Excellent. Thanks for the help.


Premier Meso
Administrator
Jan 23, 2013, 2:24 AM
Post #47 of 50 (1689 views)
Shortcut
Re: Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

We have been working hard on all these bugs after the new classifieds transition, and right now we think we've got all of them.

If you see anything amiss, please let us know.


cooperf1  (B 1379)

Jul 21, 2013, 3:28 PM
Post #48 of 50 (1191 views)
Shortcut
Re: [Meso] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

when i try to post a reserve ad i get this:

Reserve DOM Year can not contain the value ' 2011'
Reserve Size can not contain the value ' 126'
Reserve DOM Month can not contain the value ' 1'
Reserve Jumps can not contain the value ' 0'


Premier Meso
Administrator
Jul 21, 2013, 11:17 PM
Post #49 of 50 (1169 views)
Shortcut
Re: [cooperf1] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

Thanks, we'll take a look at this.


Premier Meso
Administrator
Jul 22, 2013, 7:59 AM
Post #50 of 50 (1158 views)
Shortcut
Re: [cooperf1] Bug in classified [In reply to] Quote | Reply

This should be fixed now.



Forums : Dropzone.com : Error and Bug Reports

 


Search for (options)